Varbergs stadshotell / Asia spa

Från i söndags och ca ett dygn framåt så spenderade vi vår tid på Varbergs Stadshotell och Asia Spa. Vår allra fösta barnfria natt, och då också Nicholas första natt utan oss. För att börja med Nicos dygn, som spenderades med hans farmor och farfar, så gick det strålande bra, långt över förväntningarna. Jag var så nervös för att han skulle sova dåligt, eller sakna oss, men han gjorde varken det ena eller det andra, vilket självklart är superskönt för oss att veta. Jag tycker det är så viktigt att Nicholas ska kunna känna sig trygg i andra miljöer och i andras sällskap, inte bara i vårt. 
 
Så, vårt dygn då. Vi bodde i ett helt fantastiskt rum, det var verkligen fyllt av helt magisk inredning. Vi öppnade en flaska champagne när vi kom fram, första gången jag dricker alkohol på typ ett och ett halvt år, och bara myste in oss i rummet, sedan begav vi oss två våningar upp, till spat. Asia Spa är helt magiskt, jag har varit där en gång innan, men det var säkert sju år sedan sist. Vi tillbringade kanske tre timmar på spat, innan vi begav oss tillbaka till rummet och drack lite mer champange innan vår trerättersmiddag, som också var helt ljuvlig. Vi drack ett glas vin var och fortsatte sedan kvällen med en andra flaska (mini)champagne uppe på rummet. I och med att jag inte druckit alkohol på ett och ett halvt år, så kan ni tänka mig att min kropp var något lättpåverkad. Jag gillar inte att vara full, inte ens berusad längre, men berusad det blev jag. Dock inte så värst farligt, men kände ändå en känsla som jag varken saknat eller som jag vill uppleva igen på ett tag, jag känner mig färdig med det livet, jag har verkligen levt det "all in" tidigare i mitt liv. Kvällen blev dock inte förstörd av min berusan, inte alls, vi hade en fantastiskt romantisk och härlig dag och kväll, och alltihop kändes så välbehövligt. Vi bestämde att vi, minst en gång i månaden, ska unna oss en kväll och natt för oss själva, det ger så mycket.
Naturligtvis blev det även en helt magisk hotellfrukost morgonen därpå, och efter det så var vi även en sväng på Gekås och inhandlade en massa saker till Nicholas, de har så mycket fina barnsaker, för så mycket lägre priser än i "vanliga" butiker.
 
Tack, kära svärföräldrar för den här fantastiska upplevelsen. Tack min fantastiska man för att du är just min, och för att du gjorde den här upplevelsen till den bästa någonsin. Tack Nicholas för att du, helt suveränt, klarade av din första natt utan oss. Jag älskar er alla, så mycket.
 
(Varning för bildbomb)