Tavelvägg

Hej allihop, nu var det ett litet tag sedan jag var inne här. Har varit en hel del migrän den här veckan, och emellan det har jag varit iväg och lunchat med mitt team samt haft lite möten på jobbet inför mitt startdatum nu den 1 oktober. I måndags hann jag även iväg en sväng med mamma till IKEA, där jag köpte en massa nya tavelramar, senare den kvällen beställde jag även hem en massa nya posters från Desenio, reslutatet ser ni nedan. Den enda postern jag nu vill byta ut är den stora längst upp till höger, sedan funderar jag också på att flytta upp hela "tavelväggen" tio cm, får se vad jag hinner nu i helgen.
 
Idag har vi fått den stora äran att få passa våra grannars hund, vi ska alltså gå ut med den ett par gånger under dagen, vilket blir mysigt. Jag är ju uppväxt med hundar och kan ibland sakna att ha en, dock så skulle jag aldrig skaffa hund igen då jag känner att den skulle låsa mig för mycket, samt att jag inte skulle ha tid nog till att ta hand om den så som den borde tas hand om. I alla fall, lite senare kommer även Fredrik och Michaela hit på middag, det vankas pizza ikväll, yummie!
 
Imorgon så ska vi iväg på spa och hotell, ett övernattningspaket med trerätters middag och hotellfrukost, med en heldag på spa och ett superfint hotellrum. Vi fick det här i julklapp förra året, av mina svärföräldrar, och det ska bli så himla fantastiskt. Första gången Nicholas kommer sova borta också, känns lite jobbigt, men jag tänker att det är lika bra att vänja sig tidigt. Dock så ska han inte sova borta på riktigt denna gången, utan hans farmor och farfar kommer hit och sover här med honom. 
 
Hoppas ni får en fin helg, så hörs vi snart igen.
 

Mammis

Fint det blev!!

Svar: Tack! <3
Ella Sevieri