Sockersöta drömmar

Hej på er, hoppas att ni mår fint och att ni har haft en bra start på helgen. Jag fick en väldigt bra början på min i alla fall, då Nicholas mår något bättre och vi fick sova hela natten lång, så skönt för oss alla tre.
 
Har idag suttit och drömt mig bort till ett alternativt universum, där jag har betydligt mer pengar och kan köpa alla de inredningsdrömmar som jag suktar efter just i detta nu. Vill byta ut såå mycket här hemma, det kliar verkligen i fingrarna. Längtar tills föräldrapenningstiden är över och vi får ut våra fulla löner igen, oj vad det ska uppdateras i inredningsväg här hemma då. Sitter förövrigt och smaskar på världens godaste bulle. Den kommer från Dahls bageri och är min stora last här i livet. Min svärfar, som ofta har vägarna förbi Dahls på vägen hem från jobbet, köper ibland med sig ett par hem till oss för att han vet att vi tycker så mycket om dem. Väldigt gulligt, och väldigt gott!
 
Ikväll så blir det tacokväll med Fredrik och Michaela, kanske en film på det till och med. Var såå längesedan jag såg en film nu, blir mest ett avsnitt eller två av Game of Thrones, som vi ser om igen, mellan att Nicholas somnat och vi väl ska gå och lägga oss, annars är det inte allt för mycket tv-tittande. I och för sig så har jag börjat att se om The Vampire Diares när Nicholas sover middag, och så har ju Paradise Hotel kommit igång igen, så lite mer tv-tittande lär det nog bli här under hösten. Det faller sig ju rätt så naturligt, nu när det blir mörkare och inte alls lika varmt och skönt ute, att man hellre myser in sig i en filt i soffan än är ute och ränner i trädgården eller på altanen om kvällarna.
 
Önskar er alla en fortsatt fin helg!
 
Sällan har världen kunnat skåda en sådan perfekt bulle! ..Skämt och sido, den var verkligen svingod.