Sensommar

Hej på er, hoppas er helg har varit fin och att veckan börjat på bästa möjliga vis.
Jag har haft fullt upp hela helgen, och så migrän på det. Min kropp har väl fått en hormonchock nu när jag slutade amma, för jag har migrän mest hela tiden. Jag har ju hormonrelaterad migrän sedan lång tid tillbaka, men har ändå varit rätt så förskonad från det under tiden jag ammade, vilket har varit tur då de tabletterna jag tar för migränen inte får tas i samband med amning.
Utöver migränen så har helgen i övrigt berikats av Italienskt sällskap och god mat. Tacomiddag hos svärföräldrarna i fredags och grillkväll hos Daniels faster och hennes man i lördags, givetvis gjorde Italienarna oss sällskap båda dagarna. I söndags åkte de tyvärr hem, då var deras vecka här slut.
 
Vi har även köpt nya högtalare till vardagsrummet, samt äntligen (!) flyttat upp vår TV på väggen. Ska ta en fin bild när allt är ordentligt fixat, vi saknar en sista kabel innan allt är 100%, och så ska även de nya högtalarna upp på väggen. Det ska alltså troligen fixas här under dagen, och sedan ikväll kommer min pappa, hans sambo och min syster med familj hit för att grilla. Man får verligen passa på nu de här sista sensommardagarna. Igår var min mamma här, hon slutar tidigare på måndagar och då brukar hon komma hit och hänga med mig och Nicholas. Vi satt ute på altanen hela eftermiddagen och det var helt strålande väder, 24 grader i skuggan tror jag till och med. Jag njöt utav solstrålarna och Nicholas satt och lekte med en glasform med vatten i, att något så simpelt kan vara så roligt. Livet när det är som bäst.
 
Tomatplantorna i bakgrunden har gett oss så mycket tomater i år och än är de inte slut.
Har säkert 150-200 tomater kvar som ska mogna till sig här på altanen. Så mumsigt.