En helg i vänskapens tecken

Oj vilken fin helg vi har haft, massa god mat och trevligt sällskap. Vi har haft turen och lärt känna två av våra grannar här i husen nästan precis intill, och i fredags var vi hos det ena paret, våra vänner Stina, Jonas och lilla Oscar på middag. Ljuvligt god mat och trevlig sällskap långt efter läggdags, och Nicholas fick leka med Oscar vilket han tycker så himla mycket om. Oscar fyllde även ett år nu i helgen, så vi firade honom och Stina som också fyllt år tidigare i denna månaden. 
Tyvärr så fick jag även ett väldigt ledsamt besked i fredags kväll, en släkting till mig gick bort under fredagen, väldigt hastigt av en stroke. Otroligt ledsamt, även om han ändå inte var purung längre, men det är alltid så tragiskt när någon går bort sådär plötsligt, även om det troligen var det bästa sättet för honom att få somna in på.. 
 
Under lördagen så tog vi bort den stora syrénhäck mellan oss och våra grannar, klippte ner den för att den ska få en chans till att växa upp igen, tjockare och tätare. Det resulterade i att det nu är helt öppet mellan oss och grannarna, även om de inte har sitt hus precis intill. Så nu ska vi istället sätta upp ett plank emellan oss, ett vitmålat träplank, kan bli himla fint faktiskt. Vi har stora planer för vår trädgård i framtiden, även om den är så fin redan nu. Vi ska bygga ut altanen nästa eller nästnästa sommar, jag vill också ha en badtunna här någonstans, samt ett större växthus. Den som väntar på något gott..
 
Söndagen började vi med att kila över till ännu ett par grannar och vänner, Frida och Björn, på brunch. Vi avnjöt tillsammans en massa goda rätter som de hade lagat, till och med Nico hade fått en egen skål med majskrokar, så vi var alla väldigt nöjda och mätta när vi senare gick hem igen. Verkligen supermysigt.
Efter brunchen så åkte vi och köpte en ny bilstol till Nicholas då vi tycker att den han har nu börjar bli för liten, det blev en Cybex Sirona m2 i-size i färgen midnight blue, då vi haft Cybex innan och är supernöjda med dem samt att vi även har en passande isofix-bas till den sedan tidigare. 
På kvällen sedan kände jag mig lite halvsjuk, likaså under gårdagen, men nu mår jag bättre igen som tur är. Vill inte spendera mer tid i sängen än nödvändigt, nu under den sista veckan tillsammans med Nicholas. Nästa vecka tar ju Daniel över här hemma under vardagarna.
 
Supersmarrig brunch hos Frida och Björn i söndags.

Mammis

Såå vackert och inbjudande!

Svar: Det var mycket mysigt!
Ella Sevieri