Back to the reality

Hej på er, hoppas att ni mår bra och att ni haft en fin helg! Själv vaknade jag upp imorse med halsont, ont i huvudet och snuva, dock så har jag blivit bättre och bättre under dagen. Fick lite panik imorse, så jag börjar jobba igen imorgon, och vill inte börja veckan med att smitta ner alla kollegor. Jag har precis gjort i ordning allt inför min jobbstart imorgon, lagt fram kläder, packat ner allt nödvändigt i handväskan och lite annat fix. Det ska bli så himla roligt att få komma tillbaka igen, är så himla taggad.
 
I helgen blev Nicholas åtta månader, det firade han med att bli förkyld. Han blev egentligen förkyld tidigare i veckan och har varit det sedan dess, han mår dock lite bättre och bättre för varje dag, men snuvan och hostan sitter ju i som bara den. Han tar sig fram som en virvelvind här hemma, snart kryper han på riktigt, samtidigt har han börjat ställa sig mot allt och klättra på allt som kan klättras på, Daniel får en intensiv början på sin föräldraledighet helt enkelt.
 
I helgen har vi även tagit in utemöblerna och städat garaget, så skönt att ha det gjort inför hösten och vintern. Vi har även satt upp ett stort "staket" runt vår kamin här hemma, då vi snart ska börja elda och då får inte Nicholas kunna komma nära och bränna sig. Nicholas har även fått ett superfint tält i sitt rum, från sin farmor. Snart ska även hans säng flyttas in där också, något jag har lite blandade känslor för.
 
Ha en trevlig kväll allihop, så hörs vi av snart igen.
 
 Nya tältet på plats i Nicholas rum.