Ett par soffbord

Hej på er, hoppas att ni mår bra och att ni haft en fin helg. Min har varit helt fullspäckad av storstädning, shopping och ommöblering här hemma. Vi har bland annat bytt ut soffbordet mot två nya, jag var verkligen så trött på vårt marmorbord nu. Jag är lite trött på marmor överlag, marmor och mässing, troligen för att jag bombat min inredning med dessa två material de senaste två åren, men nu ska det bort. 
 
Jag har tyvärr inte haft så mycket ork över till att blogga de senaste veckorna, det har varit väldigt mycket att göra på jobbet, och när jag väl kommit hem så har jag velat spendera all ledig tid på familjen såklart. Det är verkligen superkul att vara tillbaka på jobbet igen, ännu roligare är det att varje dag få komma hem till mina fina killar som jag saknat hela dagen.
 
I helgen så har vi hållt i en tacomiddag/spelkväll här hemma. Fredrik, Hampus, Michaela och Kajsa var här och tillbringade kvällen med oss igår eftermiddag/kväll. Vi spelade Hint, ett fantastiskt roligt spel och åt massa gott till det. Tycker det är så kul att spela sällskapsspel, är en obotlig vinnarskalle, dock var jag nog inte den allra värsta här igår tror jag.. I alla fall så hade vi väldigt roligt, lika trevligt hade vi även idag när min pappa och hans sambo var här och fikade. Älskar dessa helger förgyllda med en massa familjetid och gemensamma middagar.
 
Varför ha ett soffbord när man kan ha två? Ber om ursäkt för kassa Iphonebilder.

Mammis

Så jättefint!!

Svar: <3
Ella Sevieri