Årets julkalender

I år så tänkte jag inte unna mig någon kalender, mest för att föräldrapenningen inte gör en stenrik, men också för att jag inte fastnat för någon - trodde jag. Sedan fann jag den här, Glossybox julkalender. Den lyxigaste kalendern jag någonsin ägt, om jag får säga det själv. Det var kärlek vid första ögonkastet, jag var bara tvungen att klicka hem den direkt. Den är helt gigantisk och fantastiskt välgjord. Jag köpte den för 1299 kr och den har ett värde på över 4300 kr, totally worth it om du frågar mig. Nu står den här och väntar på den förste december, jag längtar.
 
 

Ett par soffbord

Hej på er, hoppas att ni mår bra och att ni haft en fin helg. Min har varit helt fullspäckad av storstädning, shopping och ommöblering här hemma. Vi har bland annat bytt ut soffbordet mot två nya, jag var verkligen så trött på vårt marmorbord nu. Jag är lite trött på marmor överlag, marmor och mässing, troligen för att jag bombat min inredning med dessa två material de senaste två åren, men nu ska det bort. 
 
Jag har tyvärr inte haft så mycket ork över till att blogga de senaste veckorna, det har varit väldigt mycket att göra på jobbet, och när jag väl kommit hem så har jag velat spendera all ledig tid på familjen såklart. Det är verkligen superkul att vara tillbaka på jobbet igen, ännu roligare är det att varje dag få komma hem till mina fina killar som jag saknat hela dagen.
 
I helgen så har vi hållt i en tacomiddag/spelkväll här hemma. Fredrik, Hampus, Michaela och Kajsa var här och tillbringade kvällen med oss igår eftermiddag/kväll. Vi spelade Hint, ett fantastiskt roligt spel och åt massa gott till det. Tycker det är så kul att spela sällskapsspel, är en obotlig vinnarskalle, dock var jag nog inte den allra värsta här igår tror jag.. I alla fall så hade vi väldigt roligt, lika trevligt hade vi även idag när min pappa och hans sambo var här och fikade. Älskar dessa helger förgyllda med en massa familjetid och gemensamma middagar.
 
Varför ha ett soffbord när man kan ha två? Ber om ursäkt för kassa Iphonebilder.

Första jobbveckan

Hej på er, hoppas ni mår bra. Jag har precis klarat av min första jobbvecka. Det har varit intensivt och så mycket att ta in, men så vad roligt det är att vara tillbaka. Jag kände att jag gick tillbaka precis i rätt tid, jag hade blivit alldeles för rastlös för att vara hemma längre. Jag har känt en helt ny sorts harmoni när jag åkt hem för dagen, att få vara bland kollegorna igen och få lite vuxet utbyte, att få känna sig uppskattad och behövd och göra nytta. Inte för att jag inte älskade att vara hemma med Nicholas, men jag behövde verkligen ett miljöombyte, inte bara prata bebis hela tiden, tillbringa dagarna med vuxna människor och få utmana hjärnan lite. Jag älskar den rollen jag har idag, att kunna få leda mitt team framåt, att få kunna förändra, effektivisera och utveckla. Jag njuter även ännu mer av tiden jag får med Nicholas (och Daniel) när jag kommer hem, längtar ihjäl mig hela vägen hem från jobbet. Alla de rädslor jag hade innan jag började jobba är verkligen borta, det känns så skönt, så rätt.
 
Vi har ju bytt kontor med sedan jag gick hem på föräldraledighet. Vi har byggt ett helt nytt kontor, med fem våningar, precis vid kajen. Utsikten från min plats är maaagisk. Hela kontoret är superfint och de har varkligen lagt krut på inredningen. Bjuder på några bilder nedan, tagna av Anders Bergstedst & Emelie Asplund. Magiskt är bara förnamnet.