Je suis revenu

Hej igen, long time no see! Livet kom emellan, som vanligt. Min man sa till mig häromdagen att det var över en månad sedan som jag bloggade sist, och ja - tiden går ju alldeles för fort när man har roligt.
 
Sitter just i detta nu och lyssnar på fransk musik, är smått nyförälskad i just fransk musik. Just nu är det Indila's Dernière danse som spelas upp i högtalarna. Nicholas ligger och sover och solen skiner med sina starkaste strålar utanför fönstret. Som jag solat nu de sista veckorna, och ändå så råkade jag bränna mig nu i helgen, så får göra ett uppehåll från solen just idag. 
 
Tänker tillbaka på den senaste månaden, allt roligt vi varit med om. Vi har ju varit i Stockholm hos Jennifer, vilket gick fantastiskt bra och var himla roligt. Vi har hunnit med en massa grillningar och middagar ute på altanen, med nära och kära. Vi har firat flera födelsedagar, ätit god mat på Kungsbackas street market, samt hjälpt mamma och hennes man att flytta. Även de har äntligen flyttat ut till vårt fantastiska Onsala, till vår glädje - såklart. Närheten till havet, naturen och lugnet är helt magiskt och något jag verkligen är så tacksam för att jag får vara med om att uppleva varje dag. Är så tacksam för mitt liv och för att jag känner mig så lycklig, ständigt.
 
Hoppas verkligen att alla ni, som fortfarande orkar gå in här dagligen och läsa min sporadiskt uppdaterade blogg, mår så bra ni bara kan må och att solen lyser lika klart på er!