Babytalk

Nicholas bara växer och växer, den 29:e nu nästa vecka blir han hela 4 månader gammal. När han var på tremånaderskontrollen så hade han blivit 67 cm lång och vägde hela 7100 gram, han brås då verkligen på sina långa föräldrar. Vi har även hunnit med tremånadersvaccinet som han fixade med bravur, han skrek till lite när de stack honom, men efter det så visade han inga symptom på att han påverkats av vaccinet.
 
Nicholas har även börjat skratta helt hysteriskt, det är så att magen vänder sig av lycka när man hör det jollrande och kiknande skrattet. Något annat han även börjat med är att rulla runt, vilket jag märkte en morgon i förra veckan då jag vaknade av att han rullat ur sin säng (bedside crib) och tagit sig ända bort och lagt sig tätt intill min mage där han somnat lugnt, allt det här utan att jag vaknat. Så nu la vi faktiskt tillbaka babynestet just för att han inte ska kunna röra sig någon annanstans än i sin säng.
 
Jag läste någonstans om citatet "9 months preparing to fall in love for a lifetime", det är så sant. Jag är så ständigt nyförälskad i det här lilla underbarnet.
 
 

Gudmor

Världens finaste charmtroll ❤️❤️

Svar: <3 <3 <3 <3 <3
Ella Sevieri

Mammis

Så är det, livslång kärlek som nästan gör ont! <3 Underbara bilder, älskar den översta!

Svar: Ja han är ett riktigt litet charmtroll <3 Finaste i världen! <3
Ella Sevieri