Stokke tripp trapp + newborn set

Igår fick vi äntligen hem vår Stokke Tripp Trapp som vi beställde i helgen. Stokkes ikoniska barnstol är något jag velat ha sedan jag var gravid. Nu för tiden så finns det ju även en massa olika set man kan köpa till, som det här Newborn setet, även det från Stokke. Först så letade vi efter en begagnad "fin" stol, dock så är många av dem som ligger ute på Facebook market och Blocket för gamla för att kunna ha Newborn setet, då stolen måste vara köpt efter 2003. Så efter många om och men så gav jag upp mitt letande och köpte en helt ny i stället. Jag satt i tisdags kväll och satte ihop stolen, och Nicholas testade att sitta i den nu under onsdagen, och han är supernöjd med att kunna sitta med i vår höjd vid matbordet när vi äter. Mobilen är en present från hans farbror med fästmö, den är inte från Stokke.
 


Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI