Personlig födelsetavla

Vi har äntligen fått hem vår personliga födelsetavla från personligfodelsetavla.se. Det här är en tavla jag velat ha sedan jag blev gravid, och den ska snart upp i Nicholas rum, dock så har jag inte fått tummen ur och satt upp den ännu. En rolig historia bakom den här tavlan är att när jag och Daniel skulle beställa den, så fyllde Daniel i alla fälten där vi beskriver vad som ska stå på tavlan. Han skrev då födelsetid 20.35, vilket jag reagerade på och frågade om det inte var 20.34 som han föddes. Daniel sa då att han kollat upp det i våra papper och att han var säker på att det var 20.35, och jag litade då på honom.
 
Dagen efter att vi beställt tavlan så ser jag i våra papper att födelsetiden är 20.34, inte 20.35 som vi beställt på tavlan. Med en aning extra hormoner i kroppen så blev jag då rätt så irriterad på Daniel och han fick sig en "liten" utskällning om att vi lagt 600 kr på helt fel uppgifter, och att han banne mig fick fixa det här NU.
Det står tydligt i bekräftelsemailet att de endast kan fixa till ändringar i upp till 6 timmar efter beställning, och nu hade det gått 24 timmar. När jag tio minuter senare lugnat ner mig och skamset bett om ursäkt för mitt utbrott så berättade Daniel att han i alla fall mailat och frågat om de kunde ändra texten trots allt.
 
Efter ytterligare en dag får han svar, de kan och kommer ändra tavlan till rätt uppgifter. Fantastisk service från deras håll! Jag får då se mailet han skickat till dem, där han i ett långt mail beskriver att han varit superklantig och att hans fru är jättearg på honom för det här och att han ber dem att ändra texten på tavlan om de kan. Fick mig ett riktigt gott skratt och skämdes lite till för mitt utbrott.