Nytt i sovrummet

Hej på er, hoppas att ni mår bra. Själv mår jag finfint, sitter och njuter av solen som lyser in genom fönstrena.
Har precis bäddat rent i sängen, med nya påslakan, kuddar och nytt överkast. Tröttnade till slut på mitt gröna överkast i sammet, så jag köpte ett blått i sammet istället, känner att färgen funkar bättre till fler saker. Passade då även på att beställa hem nya kuddar och ett nytt påslakanset. Ni får ursäkta att allt är så skrynkligt, men jag brydde mig om att stryka lakanen innan jag bäddade.
 
Vi möblerade även om här i sovrummet i helgen, bara bytte plats på säng och tv-bänk egentligen, ville ha lite variation. Tänk att så lite kan göra så mycket, inte för att ni kanske vet hur det såg ut innan, men det blev en himla skillnad. Bytte även ut hyllan i hallen som jag bloggade om häromveckan, var aldrig riktigt nöjd med den. Köpte ett superfint skoskåp i stället, ska visa er det med.
 
Nu ska jag busa vidare här med min Nicholas, och så får jag passa på att önska er en härlig dag!
 
Mycket nytt i sängen.
 
Nicholas säng, som står bredvid min sida av sängen. Vi har bara tagit bort ena sidan från hans spjälsäng och gjort det till ett bedside crib. Babynestet funkar kanon än så länge, men snart växer han tyvärr ur det.

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh - WOW vad snyggt! Älskar kuddarna och överkastet! Vart är de ifrån? 😍

Svar: Tusen tack! <3 Kuddarna är från ohlssonstyger.se (kuddnamn Jane, färg lejongul), så prisvärda! Överkastet är från IKEA, ligger som "pläd/filt", där de visar upp baksidan som bild på hemsidan, även det väldigt prisvärt :)
Ella Sevieri