Nya hallmöbeln

Vi köpte ju en hylla att ha under den runda spegeln i hallen, och nu är allt äntligen på plats. Jag är inte helt klar med dekorationen av hyllan, men då jag inte vill köpa något nytt i dagsläget så fick det bli lite gammalt tillsvidare. Är verkligen himla nöjd med spegeln från Rusta, älskar att fynda. Hyllan är från Mio och även den var hyffsat billig, 700 kr för att vara exakt. Helt galet hur bortskämd jag är med enkla och väldetaljerade bruksanvisningar från IKEA, Mio's är verkligen ett skämt. Inte för att hyllan var särskilt svår att bygga ihop, men bruksanvisningen var verkligen så rörig och sidorna var inte alls i rätt ordning, så man fick gissa lite här och var. Men det gick ju bra ändå, nu står den ju här och fyller ut vår hall.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI