Min man

Hej på er, hoppas ni haft en fin vecka än så länge. Så skönt med fredag!? Trots att jag inte jobbar, utan är föräldraledig, så är ju Daniel ledig på helgerna, så de betyder ungefär lika mycket nu som de gjorde förr. På tal om min fantastiska man, så kom han hem med en helt underbar blombukett till mig igår, på vår kvinnodag, tillägnade mig den här fantastiska texten.
 
"Min älskade fru, min livskamrat och klippa. Jag önskar att jag var bättre på att ge dig komplimanger, att jag oftare berättade för dig hur stolt jag är över dig, hur grym du är. Som människa, som kvinna, som mamma. Jag har alltid sett upp till dig, till din glöd, din beslutsamhet och ditt stora hjärta. Den respekten jag har för dig har bara blivit större för varje dag som gått.
 
Att fått ha följt dig i snart 7 år från en vilsen tjej till en stark, självständig kvinna är otroligt. Att se dig nu gå in i en ny fas i livet, som mamma till våran lilla son är helt underbart. Det finns absolut ingen annan människa i världens som passar bättre som mamma än just du. Som är en sån kärleksfull, omtänksam och beskyddande som du. Hade jag varit troende så hade jag tackat gud att jag får kalla dig min fru. Jag älskar dig över alla världshav och runt hela jorden tusen gånger om."
 
Jag måste ju ändå få skryta lite med hur tacksam jag är för att min man är just min, och för att han är pappa till vårt barn. Min kärlek till denna man är obeskrivlig, han är min bästa vän och själsfrände. Jag tackar gud för att jag får kalla honom min man, och för att jag får vakna upp bredvid honom varje morgon.
 

Mammis

Kärlek! <3<3<3

Svar: <3 <3 <3
Ella Sevieri