Imagine Dragons

Nu var det längesedan jag bjöd er på lite skön musik, därav så tänkte jag nu bjuda på mina tre favoriter från fantastiska Imagine Dragons. Imagine Dragons's många låtar sticker ut just för att de är så musikaliska, det känns som de lägger mycket energi på beatet i låten, att det ska sticka ut och vara lite unikt. Jag älskar det! Jag vill gärna att låtar ska sticka ut, rent musikaliskt, hellre än att rösterna i låten gör det. Imagine Dragons sätter det, många gånger, även om de också har fantastiska röster. De tre låtarna nedan sticker ut på olika sätt, speciellt de två första, därav är dessa tre även mina favoriter.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI