Flower power

Om mitt förra fotoinlägg var vintrigt så är det här istället vårigt. Gårdagen till ära bar jag blommigt från H&M, känner mig lite närmare våren i den här outfiten. Även om termometern idag visar på flera minusgrader utanför fönstret så är jag hoppfull om att våren är runt hörnet.
 
Idag har jag inga som helst direkta planer, kanske blir det en tur med barnvagnen trots de många minusgraderna, solen strålar ju som aldrig förr. Blir en tur här inne i huset också med damsugaren, vi har en robotdamsugare som brukar gå här en gång om dagen, men den är inte inställd på att gå in i alla rum, och ibland bör det kompletteras med en riktig damsugare. Måste en sväng till Kicks med och köpa mig en ny mascara, min är så slut. Den mascaran jag använder numera är Lancômes Hypnse Doll Eyes, tycker den är helt fantastisk på alla sätt och vis. Den ger långa, svarta fransar, "fäller" inte och är superenkel att tvätta bort.
 
Passar även på att önska er en fortsatt finfin lördag, så hörs vi snart igen.
 
Tog några porträttbilder igår, försökte få till och visa när jag fixat till håret med Björn Axéns Magic Style Brush. Håret blir helt fantastiskt fint, dock så går allting ur mitt hår alldeles för fort. Jag har för fina hårstrån och minsta lilla fukt så blir mitt hår spikrakt och tråkigt igen.
 
Dig ska jag ge allt jag har så länge jag lever.

Mammis

Världens vackraste dotter och världens bästa mamma! <3<3<3

Svar: Världens bästa mormor <3 <3 <3
Ella Sevieri