Eight shades of grey

När man inte "får" shoppa så är det ju då man mest vill shoppa. Jag vill just nu shoppa en massa ny inredning, är så trött på så mycket här hemma. Jag letade upp bilder på saker jag velat ha ett bra tag, och insåg nu när jag gjort klart kollaget att allt går i grått/vitt/svart. Mina favoritfärger när det kommer till inredning, med mässing, silver, grönt och marinblått som detalj. Så mycket fint, så lite pengar, eller ja - pengarna måste gå till annat just nu.
 
Mattan från Ellos får mer än gärna ta över vår matta här i vardagsrummet, är så trött på den nu, vill verkligen ha något nytt. Tallriken och muggen med grå bubblor är från Mateus, hade gärna frossat i denna serie om bara pengarna till det fanns just nu. Pläden kommer från Classic Collection, hade varit så fin här i vardagsrummet. Samtliga bokstavsprylar kommer från Design Letters, av Arne Jacobsen. Vill ha handdukarna i köket samt hela barnsortimentet från det här märket, finns så mycket fint!

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI