Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Flower power

Om mitt förra fotoinlägg var vintrigt så är det här istället vårigt. Gårdagen till ära bar jag blommigt från H&M, känner mig lite närmare våren i den här outfiten. Även om termometern idag visar på flera minusgrader utanför fönstret så är jag hoppfull om att våren är runt hörnet.
 
Idag har jag inga som helst direkta planer, kanske blir det en tur med barnvagnen trots de många minusgraderna, solen strålar ju som aldrig förr. Blir en tur här inne i huset också med damsugaren, vi har en robotdamsugare som brukar gå här en gång om dagen, men den är inte inställd på att gå in i alla rum, och ibland bör det kompletteras med en riktig damsugare. Måste en sväng till Kicks med och köpa mig en ny mascara, min är så slut. Den mascaran jag använder numera är Lancômes Hypnse Doll Eyes, tycker den är helt fantastisk på alla sätt och vis. Den ger långa, svarta fransar, "fäller" inte och är superenkel att tvätta bort.
 
Passar även på att önska er en fortsatt finfin lördag, så hörs vi snart igen.
 
Tog några porträttbilder igår, försökte få till och visa när jag fixat till håret med Björn Axéns Magic Style Brush. Håret blir helt fantastiskt fint, dock så går allting ur mitt hår alldeles för fort. Jag har för fina hårstrån och minsta lilla fukt så blir mitt hår spikrakt och tråkigt igen.
 
Dig ska jag ge allt jag har så länge jag lever.

Kent

Kent skapar musik som blir till magi, det har liksom alltid varit så. Nu skapar de ju ingen ny magi längre, men de har gjort det i många år, och de har varit en del av mitt liv sedan jag var ung. Mitt 13-åriga jag, med kortklippt, svart och tuperat hår, schackrutiga stumpbyxor och kajalprydda ögon, grät till låtar som Kevlarsjäl, Musik non stop, Socker och Utan dina andetag. Några år senare, när hormonkaoset i tonårskroppen lugnat sig lite, de kajalprydda ögonen var utbytta mot foundationklädda läppar och den vadderade bhn var ett faktum, släppte Kent det bästa albumet de någonsin gjort - Du & jag döden. Den döda vinklen är den bästa låten de skapat, men även resten av alla de låtar på albumet är ren och skär magi, finns inte en dålig låt med. Sedan dess har de gjort en massa bra musik, och det är en stor sorg att de inte skapar nytt längre. Det här inlägget är en hyllning till den musik som varit, men även den musik som föralltid kommer bestå.
 
Foto: Peter Gehrke
 
Mina sex favoritlåtar av Kent:
1. Den döda vinkeln, från albumet Du & jag döden (2005)
2. Vi är föralltid, från albumet Då Som Nu Föralltid (2016)
3. Gamla Ullevi, från albumet En plats i solen (2010)
4. Palace & Main från albumet Du & jag döden (2005)
5. Mannen i den vita hatten (16 år senare), från Du & jag döden (2005)
6. Romeo återvänder ensam, från Du & jag döden (2005)

Vintersaga

God morgon fredag, hoppas att ni alla haft en härlig vecka hittills och att den fortsätter på samma sätt resten av helgen.
Vi är inne i mitten av mars och snön ligger fortfarande kvar på marken, kanske har vi till och med några fler snöfall att vänta oss innan våren dyker upp på riktigt. Jag längtar så efter våren just nu, bar mark, solsken och plusgrader. Var ute och tog några bilder i vinterlandskapet igår, passar på att använda mina Max Mara kappor innan säsongen är över.
 
Nu vaknas det snart frukost och en massa bebisgos för mig, önskar er alla en trevlig helg så hörs vi snart igen.