Poddar i solstolen

Alltså herregud vilken fantastisk sommar vi har haft nu i maj månad, och än så prickar termometern över 20 grader. Idag har Daniel varit ledig och vi har legat ute på altanen och lapat sol i flera timmar. I solstolen så lyssnar jag gärna på poddar, mina favoriter just nu är dessa nedan.
 
Nu börjar livet! med Rebecca Stella och Vanessa. Två småbarnsmammor som faktiskt inte bara pratar om amning och sömnlösa nätter, utan även om skönhet, personliga problem, värderingar och karriärer. Jag kan lätt relatera till dem då jag själv är småbarnsmamma samt tycker mycket av det de pratar om intresserar mig då jag både gillar ytliga och djupgående poddar.
 
Har du sagt A får du säga B med Alice och Bianca. Man kan ju tro att jag är för gammal för en podd med fantastiska Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf, men nej. Självklart så känner jag att det är några års ålderskillnad på oss när det kommer till vissa samtalsämnen, men jag älskar de här tjejerna. De är så öppna, fria och pratar om allt från detaljerade sexakter till dagens ideal och jag tycker att de är grymma förebilder för dagens unga tjejer, då de vågar ta för sig av livet och är öppna om många tabubelagda ämnen.
 
Framgångspodden med Alexander Pärleros och gäster. Alexander intervjuar olika personer om deras framgångssagor. Det känns som att alla som har ett känt namn finns med som gäster i den här podden. Alexander ställer raka och ärliga frågor och får sina gäster att öppna upp sig och berätta om just deras livshistoria.
 
Sånt är livet med Alexander Pärleros och Ida Warg. De äkta makarna väntar tillsammans barn, pratar om allt mellan himmel och jord samt är väldigt öppna och personliga i sin podcast. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag följer denh är podden, men den är himla underhållande helt enkelt. 
 
Vår fantastiskt härliga altan, mestadels allt är från IKEA's Äpplarö.

Angelica Wåhlin

Tack snälla för tips! :D

Svar: Hoppas du hittar någon du gillar! :)
Ella Sevieri

emma

oh så härligt

Svar: Verkligen! :)
Ella Sevieri