Önskelista

Om ett par veckor så fyller jag 29, ingen speciell ålder att fira direkt, men för de som frågat och undrar vad jag önskar mig så har jag samlat ihop några godingar här nedan.
 
 
Tallrikar från Mateus. Jag har blivit förälskad i dessa tallrikarna från Mateus. Vi har just nu två stycken, men jag vill utöka min samling med flertalet tallrikar, så att man har en uppsättning som klarar ett större sällskap. Tallriken ligger på 270 kr och finns lite överallt på nätet. Den tallriken jag gillar allra bäst är Mateus Bubbles i grått, 28 cm. Tycker även kopparna och sopptalrikarna är väldigt fina, när jag är klar med min tallrikssamling ska jag även fortsätta på dessa.
 
Vaserna ovan. Samtliga vaser har jag hittat på RUM21.se, men de finns även på andra ställen. Längst till vänster hittar ni "Dot kruka" i small och large från House Doctor, den lite mindre mörkblåa krukan är heter "Scales blomkruka" och är från Bloomingville och den sista och ack så fina krukan heter Cloudy kruka i storlek Small, färg Greige. Samtliga är verkligen hur fina som helst.
 
Muggar från Arne Jacobsen. Ja, det är liknande muggar som jag önskat och även fått till Nicholas, fast dessa är för vuxna och inte för barn. Vi måste ju matcha lillen vid frukostbordet med en Ella kopp och en Daniel kopp. 
 
Skärp från Gucci. Ja, jag trånar fortfarande efter det här superdyra bältet från Gucci. Inte vilket som helst, utan jag har spanat in "mellanmodellen" som egentligen är en manlig modell. Bredden på det här skärpet är 3 cm, och jag tror det kan vara helt perfekt, då jag tycker att det mindre kvinnliga bältet är för litet, samt det större är lite för stort.

emma

ja matteusporslin är bra fint!

Svar: Håller helt med dig! :)
Ella Sevieri