It's my birthday!

Eller ja, igår var det ju faktiskt min födelsedag. 29 år gammal, shit. Jag har absolut ingen åldersnoja, men 29 känns ändå rätt så vuxet, snart 30 liksom. Har inga problem med att bli äldre, nästan tvärtom faktiskt, gillar det. Har ju ändå man, barn, suv och villa, känns ändå som man har satt rätt så många vuxenpoäng redan, så åldern 29 känns ändå på sin plats. 
 
Jag blev i alla fall uppvaktad av min drömman på morgonen, fick superfina presenter. Två utav krukorna som jag önskat mig, samt två biljetter till Walt Disneys Ringaren i Notre Dame på GöteborgsOperan i höst. Jag älskar ju musikaler, och jag älskar GöteborgsOperan - så i presentväg så var samtliga gåvor en fullpott. Jag fick även ett paket från min bestie Jennifer i Stockholm, två par Mateustallrikar, som jag också önskat mig. Jag är så bortskämd, vilka fantastiska presenter och vilka fantastiska människor jag har i mitt liv, så mycket kärlek!
 
På dagen igår så blev jag bjuden på födelsedagslunch av mamma, sedan shoppade vi lite innan det bar hem igen för att se Sverige-Mexico, vilket verkligen var en höjdarmatch. Jag är ju verkligen noll intresserad av sport, men jag fastnade verkligen i matchen igår, kanske är det här en början på ett nytt sportintresse.. Försöker ju verkligen fastna i den Amerikanska fotbollen, mer specifikt NFL, som Daniel följer slaviskt varje höst och vinter. Vill gärna att Nicholas ska få växa upp med tacomiddagar framför Philadelphia Eagels-matcherna på TV, i sann familjeanda.
 
Efter matchen så blev det födelsedagsmiddag, räksmörgåsar med ägg, aioli och majonäs - sååå smarrigt. Till efterrätt så fick jag även marängsviss, allt efter önskemål. Bortsett från att jag hade migrän större delen av dagen så hade jag en fantastisk födelsedag. På söndag har jag bjudit hit släkten på kakbjudning, älskar att man kan utnyttja sina födelsedagar för att samla sina nära och äta godsaker tillsammans.
 
 

tinabanck.se

Grattis i efterskott! :) Kul att du älskar musikaler - det gör jag med! :)

Svar: Åh tack snälla, fina du! Vad roligt, har du någon favorit?
Ella Sevieri

tinabanck.se

:D Hmm .. svårt. Har sett 20 olika live och man älskar ju alla på olika sätt! Men klart, Mamma Mia och Phantom of the Opera slår ju högt. Du då?

Svar: Håller helt med dig, åhh Mamma Mia hade jag gärna sett! Jag tror West Side Story och Kristina från Duvemåla är mina, och Dirty Dancing! Gud det finns så många bra haha.
Ella Sevieri