Go Sweden

Jag är något mer aktiv på Instagram än här, vanligtvis. Jag började dagen med att slänga upp en bild på mitt sommarfräkniga ansikte och en text om det vi firar idag, nämligen Sverige.
 
Jag är så glad för att jag är född i det här landet. Jag är glad för vår demokrati, för att vi är ett land där vi alla, enligt lag, är lika värda oavsett färg, läggning eller kön (sen att det finns puckon som tycker något annat hör inte hit). Att vi, genom att betala skatt, kan uppsöka sjukvård utan att det behöver kosta skjortan. Att vi även har möjlighet att vara hemma med våra barn den första tiden i deras liv, för att stärka deras trygghet och ge dem den närhet och kärlek de då behöver. 
 
Det finns alltid mycket som kan förbättras, men när jag jämför oss med andra länder, bara i Europa, så ligger vi i framkant när det kommer till mycket. Jag hoppas vi fortsätter så, röstar rätt i det kommande valet och fortsätter att utvecklas på alla punkter, samt slår bakåtsträvarna på fingrarna en gång för alla. Heja Sverige!
 
Sverige är också otroligt vackert, här ovan har ni några av mina favoritplatser i Sverige, närmare sagt i Onsala. Havet och dess skvalpande vågor ger mig ett sådant lugn, en slags själslig frid.

Mammis

Håller med dig i allt, heja Sverige!