It's my birthday!

Eller ja, igår var det ju faktiskt min födelsedag. 29 år gammal, shit. Jag har absolut ingen åldersnoja, men 29 känns ändå rätt så vuxet, snart 30 liksom. Har inga problem med att bli äldre, nästan tvärtom faktiskt, gillar det. Har ju ändå man, barn, suv och villa, känns ändå som man har satt rätt så många vuxenpoäng redan, så åldern 29 känns ändå på sin plats. 
 
Jag blev i alla fall uppvaktad av min drömman på morgonen, fick superfina presenter. Två utav krukorna som jag önskat mig, samt två biljetter till Walt Disneys Ringaren i Notre Dame på GöteborgsOperan i höst. Jag älskar ju musikaler, och jag älskar GöteborgsOperan - så i presentväg så var samtliga gåvor en fullpott. Jag fick även ett paket från min bestie Jennifer i Stockholm, två par Mateustallrikar, som jag också önskat mig. Jag är så bortskämd, vilka fantastiska presenter och vilka fantastiska människor jag har i mitt liv, så mycket kärlek!
 
På dagen igår så blev jag bjuden på födelsedagslunch av mamma, sedan shoppade vi lite innan det bar hem igen för att se Sverige-Mexico, vilket verkligen var en höjdarmatch. Jag är ju verkligen noll intresserad av sport, men jag fastnade verkligen i matchen igår, kanske är det här en början på ett nytt sportintresse.. Försöker ju verkligen fastna i den Amerikanska fotbollen, mer specifikt NFL, som Daniel följer slaviskt varje höst och vinter. Vill gärna att Nicholas ska få växa upp med tacomiddagar framför Philadelphia Eagels-matcherna på TV, i sann familjeanda.
 
Efter matchen så blev det födelsedagsmiddag, räksmörgåsar med ägg, aioli och majonäs - sååå smarrigt. Till efterrätt så fick jag även marängsviss, allt efter önskemål. Bortsett från att jag hade migrän större delen av dagen så hade jag en fantastisk födelsedag. På söndag har jag bjudit hit släkten på kakbjudning, älskar att man kan utnyttja sina födelsedagar för att samla sina nära och äta godsaker tillsammans.
 
 

Ideal of Sweden

Jag älskar iDeal of Swedens mobilskal och har verkligen snöat in mig på dessa två nedan, båda tillhör deras nyare kollektioner. Dessa mobilskal finns till alla möjligen modeller, jag själv har en Iphone 7 just nu. Hade gärna haft en X men den kändes alldeles för dyr när den kom ut. iDeal of Sweden säljs lite överallt, på nätet och i fysiska butiker, skalen kostar ca 300 kr.
 ( Bilder lånade från idealofsweden.com )

Barnserviser

Vi har fått så fina barnserviser i present de senaste månaderna, har egentligen ingen speciell favorit utan alla är lika fina och de passar så bra till olika tillfällen. Just nu så kör vi bara med smaksensationer, vilket betyder att vi låter Nicholas smaka lite smått på olika saker, som t.ex. mosad banan, havregröt, potatismos osv. Väldigt lite, typ en halv tesked då det inte ska mätta på något sätt utan hans smaklökar ska vänja sig vid olika smaker, samt att hans tarmar långsamt ska vänja sig vid annat än bröstmjölk. Så ca. en halv tesked smaksensation per dag, vid sidan av att jag då fortfarande helammar. Tanken är att jag succesivt ska sluta amma vid 6 månaders ålder, och att han då också ska börja äta betydligt mer av den fasta födan.
 
Servis från Design Letters (Arne Jacobsen).
 
De två serviserna ovan är från Done by Deer, ett favoritmärke när det kommer till många olika barngrejer, de gör alltså inte bara serviser utan allt från leksaker till barnmöbler.
 
Rätt Start, som servisen ovan kommer från, är också ett märke som vi har andra saker från här hemma.