GG Marmont small matelassé

Välkomnar en ny väska till familjen, en väldigt klassisk axelbandsväska från Gucci, närmare bestämt GG Marmont small matelassé shoulder bag. Den är helt perfekt, stilmässigt och storleksmässigt. Kärlek vid första ögonkastet, jag och mina väskor - ni som känner mig vet. I'm in love!
 
 

Sex månader gammal

Vår prins blev hela sex månader igår, tänk att det känns som det var igår jag fick reda på att jag var gravid. Tiden går så fort, och Nicholas växer med den, likaså vår kärlek för denna lilla minimänniska. Jag blir så lycklig så fort jag kollar in i hans stora blåa ögon, en lycka och kärlek så stor att det inte finns ord för det. En lycka och kärlek jag varje dag är så tacksam för att just jag får uppleva. 
 
Lilleman äter numera gröt både till frukost och kvällsmat, och snart ska vi också införa riktig mat till middag. Känns lite tråkigt men samtidigt skönt att dra ner på amningen, men målet är ju att jag ska sluta amma helt innan jag går tillbaka till jobbet i oktober. Kommer sakna närheten, men nu när han är så stor så känns det samtidigt inte lika självklart att amma honom längre, det är liksom ingen bebis längre som ligger i min famn och myser in sig, utan ett mindre barn som tar sig runt helt själv.
 
På onsdag ska vi till BVC för ett obligatoriskt läkarbesök, samt för mätning och vägning, vilket alltid är lika spännande. Han har ju alltid legat strax ovanför kurvan, då han är väldigt lång, då han har långa föräldrar. Jag är 177 cm lång och Daniel är 194 cm, så han har ju en del och brås på, så att säga.
 

Linkin Park - One more light

Mitt favoritalbum sedan ett bra tag tillbaka är Linkin Parks senaste "One More Light". Ett album jag inte lyssnar på utan tårar i ögonen, då det var det sista albumet som spelades in innan sångaren Chester Bennington tog sitt liv för ca ett år sedan. Tycker så gott som alla låtar på albumet är helt fantastiskt bra, men en klar favorit är just låten One More Light, som är så ofantligt sorglig med tanke på omständigheterna strax efteråt, men samtidigt så klok och så viktig.