The knot pillow

God morgon på er, hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en förträfflig start denna lördag.
Själva har vi en lugn morgon här hemma, vi har ätit frukost och sitter nu med varsin dator och slösurfar.
Jag sover sådär halvbra just nu, mycket för att lillen sparkas och slåss i magen då det är ont om plats, vilket inte är allt för bekvämt. Idag går vi in i vecka 39 (38+0) och det är 13 dagar kvar till BF. Jag misstänker att han dock inte dyker upp förrän efter BF, då första barnet oftast brukar vara född sent. Förutom halsbränna så har jag inga andra "krämpor" ännu, vilket känns fantastiskt. Vet många som lidit av foglossning, högt blodtryck, gått upp en massa vätska och svullnat ordentligt. Peppar, peppar, så har jag inte fått något utav det - än.
 
Vill passa på och visa upp en annan julklapp från min man, knot kudden. Den gör sig verkligen så fin här i soffan, och kan även passa bra in i barnrummet då det är mycket grått och blått där inne. Daniel överraskade verkligen mig det här året när det kommer till julklappar, då jag tråkigt nog inte önskat mig något, ändå så fick jag saker jag velat ha och tänkt på under en längre tid. Min man, han kan.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI