Snygg skötväska

Jag har verkligen tyckt att det varit svårt att hitta en snygg skötväska. Drömmen är ju Guccis superdyra men superfina skötväska, men då den ligger på typ 9000 kr så är den definitivt ingenting för mig just i detta nu. Jag hittade dock en annan skötväska för betydligt billigare pris, som både är praktiskt och snygg, samt passar sig så bra med vår gråa Bugaboo Buffalo. Denna marinblå skötväska från DAY Birget et Mikkelsen har en massa bra fack inuti och utanpå, samt har en smart funktion där man kan veckla ut en del av väskan och använda den som skötbord. Denna väskan kostar 999 kr egentligen, men jag har sett att den även just nu finns på rean för endast 599 kr, hos Zalando.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI