Date night

Hej på er, hoppas att ni alla mår finfint. Jag sitter just i detta nu och äter lite lunch, har sovit nästan hela förmiddagen då jag inte sov speciellt sammanhängande i natt. Vaknar ofta och drömmer mycket, vilket tydligen ska vara vanligt såhär mot slutet.
 
Igår hade jag verkligen en fantastisk kväll. Daniel bjöd ut mig på restaurang och sedan gick vi och såg Solsidan på bio, en film jag velat se länge. Maten var så himla god (Ester's pepparpasta) och filmen var så himla bra, skrattade mig igenom hela filmen. Hela upplevelsen tillsammans med min stora kärlek här i livet, är så tacksam för denna kväll, kommer leva på den länge.
 
Jag passar verkligen på att göra saker som bör göras nu, träffa nära och kära osv nu innan lillen kommer, vi vet ju inte hur livet förändras efter det, hur bebisen är eller hur vår vardag kommer se ut om några veckor. Jag har även rensat så gott som alla rum i hela huset, man blir lite rastlös här hemma de dagarna man inte har något annat bestämt. Men nu de senaste dagarna så har jag inte riktigt känt samma ork som tidigare, så de har jag spenderat några timmar extra i sängen.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI