Budgetkap rund spegel

Vill bara smita in och tipsa om något jag hittade när jag surfade runt idag, nämligen den här fina spegeln - för endast 199 kr. Var? Hos Rusta. Mått: Ø 65 cm, djup 2 cm. Nu har jag inte sett den än i verkligheten, men jag hoppas att få med min man och köpa den imorgon (om nu inte bebisen kommer innan dess då). Såg att den var på väg att ta slut på flertalet ställen, så får snabba mig för att få ett exemplar. Tycker runda speglar gör sig så fina som detaljer på väggen, men de flesta är så himla dyra. 199 kr är då verkligen ett budgetkap.

GoForFit

Vilket supertips! :D Har suttit och bläddrat lääänge på din blogg nu, sååå bra! Du fick precis en ny följare på bloglovin' :) Keep up to good work fina du! :*

Svar: Men vad du är gullig! Tack snälla! Så typiskt att jag försvann härifrån nu ett tag, men nu är jag tillbaka igen :) Var precis inne och kikade på din blogg, och blev helt kär! Du kommer absolut att bli min nya inspiration.
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI