Barnrummet uppdaterat

Hej på er, hoppas att ni alla mår finfint. Jag mår själv lite för bra just nu, tror att bebisen i magen har det lite för bra där inne för att vilja komma ut. Vill ju bara att han ska komma nu, orkar inte vänta längre på det lilla miraklet. Med tre dagar kvar till BF så är jag ju fullt medveten om att jag kan behöva vänta ett par veckor till innan han kommer, men ändå.
 
 
Vi har snart pysslat klart i barnrummet, det saknas lite tavlor och hyllor, annars är allt på sin plats. Nu senast fick vi hem en gungstol som min mormor och morfar fick på deras bröllopsdag för ca 55 (!) år sedan, samt att vi köpt gardiner till rummet. Vi har även hittat två urgulliga mobiler som nu är på plats ovanför spjälsängen och skötbordet. Vi har också förberett med en babysitter balance soft från BabyBjörn, vi har en sele i samma material och färg som vi fick i julklapp. Babyskyddet är på plats i bilen ifall ifall, och nu är vi så redo för att ta emot den lilla krabaten.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI