Året är 2018

God eftermiddag allihop. Hoppas att ni hade en fantastisk afton igår och inte mår allt för dåligt idag. Min nyårsafton spenderades med Daniels släkt, till och med en del av släkten i Italien kom upp till Sverige och firade med oss, så himla mysigt! Då det har varit lite sjukstuga här hemma, har åkt på något halsvirus igen, så var jag först rädd för att jag inte skulle kunna medverka, men tillslut så samlade jag mig kraft nog och följde med. Något jag inte ångrar idag, det bjöds på supergod mat och supertrevligt sällskap. Kvällen blev inte allt för lång heller då vi åkte hem strax efter tolvslaget, vilket var perfekt.
 
Alla andra år har jag haft en massa nyårslöften, men det här året kände jag verkligen att jag inte alls var sugen på att förändra något i mitt liv. Jag är där jag vill vara i livet, jag är lycklig och tacksam för allt och alla jag har omkring mig. Jag tänker inte längre sätta någon press på mig själv när det kommer till något, utan jag tänker leva livet som det bör levas - en dag i taget - och njuta av vad det har att bjuda på.
 

Mammis

Fina ni är!! Ser sååå fram emot att dela det nya året mer er alla tre (fem)! <3

Svar: Det gör vi med!! <3 <3 <3
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI