Åkpåse Petite Chérie

Inför bebisens ankomst och vinterkylan så beställde vi hem en åkpåse från Petite Chérie. Den är så himla mysig, med fuskpäls upptill och riktigt varm och gosig inuti. Passade sig så bra i vår vagn, speciellt tillsammans med vårt fina barnvagnshänge med ugglor som min mamma gjort. Det går ju att fynda hur mycket som helst nu på reorna runt om på nätet. Den här åkpåsen kostar egentligen 1295 kr, på t.ex. Jollyrooms rea ligger den nu ute för bara 399 kr.
 
Nu när bebisen närmar sig så kommer även naturligt fler babyinlägg att dyka upp här på bloggen, jag har därav skapat en ny kategori med namn "baby" där jag kommer samla de inlägg som handlar om just bebisprylar.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI