100% färdigbakad

Hej på er allihop! Nu har äntligen bloggen fått sin design tillbaka, och det går nu även att kommentera igen, samt gå in på inläggen. Stort tack till min blogg.se's tekniker och kundtjänst som hjälpte mig att fixa det här. Jag vet inte vad som hade gått snett, men det viktiga är i alla fall för mig att det funkar igen, vilket det gör!
OBS! Vissa inlägg kan fortfarande se konstiga ut, vänligen rensa er webbinformation (cache, cookies) och allt ska sedan vara återställt.
 
Idag är i alla fall dagen med stor d, eller ja, det beräknade förlossningsdatumet är här. 100% av graviditeten är nu passerad. I och med att fint folk kommer sent, så har jag inte räknat med att han kommer riktigt än, men det känns så bra att det här datumet ändå nu är passerat. Nu är det max 2 veckor kvar tills vi får se den lille. (Man får max "gå över" två veckor efter bf, då blir man igångsatt.) Känns helt magiskt!
 
Själv har jag idag sett veckans avsnitt av Riverdale och Dynastin, städat, tvättat och fixat här hemma. Jag städar och tvättar mest hela tiden, jag tänker hela tiden nu "tänk om han kommer ikväll, då vill vi sedan komma hem till ett städat hem", och därav så städar jag typ varje dag. Längtar till helgen gör jag med, då ska vi på middag och spelkväll till Fredrik och Michaela tillsammans med några vänner. Det blir nog förhoppningsvis även en liten shoppingtur om orken finns under någon av dagarna.
 
Snart kommer min man hem med kebabrulle till mig och så ska vi mysa i soffan resten av kvällen, önskar er alla en fortsatt fin fredag!