Budgetkap rund spegel

Vill bara smita in och tipsa om något jag hittade när jag surfade runt idag, nämligen den här fina spegeln - för endast 199 kr. Var? Hos Rusta. Mått: Ø 65 cm, djup 2 cm. Nu har jag inte sett den än i verkligheten, men jag hoppas att få med min man och köpa den imorgon (om nu inte bebisen kommer innan dess då). Såg att den var på väg att ta slut på flertalet ställen, så får snabba mig för att få ett exemplar. Tycker runda speglar gör sig så fina som detaljer på väggen, men de flesta är så himla dyra. 199 kr är då verkligen ett budgetkap.

När gravidhormonerna tar över

Hej på er, hoppas er onsdag varit fin!
Har precis ätit stekt falukorv och stuvade makaroner, så himla gott. Har faktiskt även ätit årets första semla idag, var hos Stina och Jonas idag och myste med deras lille Oscar, och de hade laddat upp med semlefika när jag kom dit, väldigt gott det med, och väldigt trevligt att spendera eftermiddagen med dem.
 
Sitter just nu och beundrar elden i vår braskamin, njuter av lugnet före stormen. Vi var hos MVC igår, allt såg bra ut, den lille växer helt enligt kurvan och hjärtat pickar på som det ska, vilket alltid är skönt att höra. Inga tecken på att han vill ut ännu, men det lär väl ske när vi minst anar det.
 
Annars mår kroppen finfint, sover bara dåligt då jag har mycket smärtfria sammandragningar om nätterna. Hormonerna i kroppen gör sitt, jag börjar helt plötsligt gråta för minsta lilla som gör mig rörd. Mitt största nederlag var när vi för ett bra tag sedan skulle inhandla nya glödlampor till vår taklampa här i vardagsrummet. Vi skulle ha fem stora design-glödlampor, dimbara, och överallt såg de ut att ligga på minst 200 kr styck, vilket var lite för mycket för vår budget just då - mitt i alla babyrumsköp. Den här dagen går vi en runda inne på Rusta för att hitta julsaker, och jag hittar då exakt sådana lampor vi ska ha för endast 79 kr styck, och blir så till mig att mina ögon blir helt vattniga. Ni kan ju tänka er Daniels reaktion när han ser att jag blir blödig över ett par billiga lampor, då har det gått långt liksom. Vad vi har skrattat åt det här. Det ska även tilläggas att jag, utan graviditetshormoner, nästan aldrig gråter.
 
Nu ska jag återgå till vårt mysande framför brasan, önskar er en fortsatt fin onsdag, så hörs vi snart igen.
 
Bjuder även på en nostalgisk bild som jag tog en solig vårdag, jag vill verkligen ha vår nu.

Mjukisdress från Lindex

Hej finisar, hoppas att allt är bra med er.
Känns så uttjatat att skriva det hela tiden men ja, än så länge är bebisen fortfarande på fel sida, alltså kvar i magen.
 
Jag lunkar runt här i min nya mjukisdress från Lindex. Jag är så gott som allergisk mot mjukisplagg egentligen, vet inte varför, men jag har oftast på mig mina "jobbkläder" på mig även hemma. Men så såg jag denna fina dress i mjukaste bomull och var bara tvungen att köpa den igår när jag och mamma var en sväng på Kungsmässan i Kungsbacka. Byxorna ser lite väl slappa ut nu när den stora magen är i vägen för att kunna dra upp dem på plats, men jag tror de kommer sitta superbra sedan när bebisen är ute, och man kanske inte vill ha allt för tighta plagg på sig den första tiden.
 
Lite senare idag så ska vi till MVC och kolla så allt står rätt till med bebisen, tror dock inget annat då han är superaktiv som vanligt i magen, utan några som helst planer på att titta ut. 
 
Önskar er alla en fortsatt fin tisdag, så hörs vi snart igen.