Skrik och panik

Hej på er, hoppas att ni alla mår bra denna snötäckta måndag.
Idag är min första dag som ensam med Nicholas då Daniel börjat jobba igen. Nicholas måste känna av det här, då han verkligen har gått all in på skrikandet nu denna förmiddagen. Han har magknip och har inte nöjt sig med något annat än mat eller napp. Jag och Daniel bestämde att vi inte skulle låta Nicholas ha nappen dagtid utan bara när han sover på natten, men efter några timmar idag så gav jag upp och gav honom nappen ändå. 1-0 till Nicholas, imorgon är en ny dag med nya krafter! Så ensam blir jag dock inte de närmsta dagarna, då min bästa vän Jennifer kommer ner från Stockholm nu i eftermiddag, vilket ska bli sååå kul! 
 
Vad annars? I lördags var våra vänner Sebastian och Micaela här och hälsade på Nicholas, senare på kvällen var jag även iväg på födelsedagsmiddag hos Michaela som fyllde 25. Jag var bara där ett par timmar då jag sedan behövde åka hem för att mata det lilla livet, men de timmarna jag var där så hade jag himla trevligt. Vi var även och köpte en ny hylla som vi har placerat under vår runda spegel, får visa er en bild på det senare i veckan. I går var även våra vänner Stina och Jonas här med sin Oscar. Supermysig helg med våra fina vänner. Sedan var det ju det absolut sista avsnittet av Bron igår, väldigt bitterljuvt då jag älskar denna serie, men samtidigt så tyckte jag att de knöt ihop serien väldigt bra. Tur i oturen så har ju nya säsongen av Homeland precis börjat..
 
Nu ska jag fortsätte fixa här hemma, Nicholas ligger och sover för tillfället så jag har passat på att duschat, ätit, städat och fixat till mig inför mitt kommande besök. Det gäller att passa på när man kan, så att säga.
 
Ha en fortsatt fin måndag allihop, så hörs vi snart igen!
 
Vi har fått så många fina blombuketter nu när Nicholas anlände, bland annat den här fina från mina fantastiska och saknade kollegor.

Dixi Wonderland

Vilken vacker bukett :D

Svar: Visst är den! :)
Ella Sevieri

GoForFit

Åh, vad jobbigt... Hoppas det blir bättre framöver! :) Och så härlig bukett! :*

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI