Nicholas Carl Franco

Vår älskade prins är äntligen här! Den 29:e januari föddes vår fantastiska lille kille. 3954 gram och 53 cm lång. Kanske är ni alla redan medvetna om hans ankomst sedan innan, om ni följer mig på Instagram eller känner mig privat. Jag kan inte med ord beskriva den lycka och kärlek jag känner för denna lilla varelsen som jag först burit på i 9 månader och sedan förlöst på fantastiska Varbergs förlossning. Det har för mig varit en magisk resa, och nu en ny början på något helt sagolikt. Att varje dag få vakna upp och se den här lilla varelsens ansikte, kan vara det bästa som finns. Vår Nicholas, hälften mig och hälften Daniel. 
 
Jag har sett att ni har varit många som varit inne här och kikat, och jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat något sedan födseln, men jag har varit så inne i denna bebisbubbla, att jag knappt kommit ihåg att svara på alla sms och samtal som jag fått. De här två första veckorna har varit helt magiska, vår lille kille är (än så länge) så himla snäll. Jag älskar den här minimänniskan så ofantligt mycket, det finns liksom inte ord. Jag är nykär i livet. Att också få dela den här upplevelsen med hans pappa, min man, är för mig helt ovärderligt. Min kärlek till min man och vår son är de absolut starkaste känslorna jag någonsin känt.
 

Mammis

Mormors hjärta!! <3<3<3

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI