Glad alla hjärtans dag!

Hej igen. Jag vill bara passa på att önska alla en riktigt härlig alla hjärtans dag, hur ni än väljer att spendera denna dag. Kanske firar ni den inte alls, utan bara tycker att denna dag är kommersiellt trams, men jag är sådan att jag älskar att fira och gör det hellre för ofta än för sällan. Allt som går att fira ska firas, så även denna dag. Ikväll blir det plankstek med oxfilé och en massa mys. Det här året är första året som vi bestämde oss för att inte ge varandra något, då vi nyss faktiskt "fått" vårt kärleksbarn - en gåva nog för att täcka upp för resten av livets alla gåvor. Jag älskar ju dock att ge bort gåvor och presenter, men denna dag kom så nära inpå förlossningen, så vi nöjer oss denna gång med en romantisk middag och hemmamys.
 
Oldie but goldie, i kärlekens tecken.

Mammis

<3

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI