Stockholm tur och retur

Sommarens sista resa, Stockholm fredag-söndag. Jag hade oturen och blev ordentligt sjuk i förra veckan, barnförkylningar är inte att leka med ska jag säga er, men mådde bättre till helgen som tur var. Daniels pappa har en övernattningslägenhet på Söder, precis vid Södra Station. Älskar Söder, på något sätt så känns det lite som om man är utomlands när man spatserar på gatorna däromkring. Utomlands kändes det också som att man var i fredags, när vi anlände visade nämligen termometern 26 grader varmt, troligen den allra sista varma dagen för i år.
 
Så vad gjorde vi i Stockholm? Vi hälsade på våra fina vänner Kim och Malin som köpt nytt hus med sjötomt därtill, gissa om jag var avundsjuk. Helt nytt är huset med, och det är typ marmor överallt, dog avundsjuksdöden, så himla fint! Under lördagen lunchade vi även med min fina bästis Jennifer och hennes Kim i deras fantastiska lägenhet, ny den också. Mycket mysigt! Senare till kvällen hade jag, Jennifer och Nicholas bästismys i lägenheten på Söder, medan Daniel, hans pappa och bror var på en konsert, väldigt välbehövligt! Att ha sin bästa vän så långt bort är en riktig pina, trots att vi hörs per telefon varje dag.
 
För er som inte vet så bodde jag i Stockholm i drygt fyra år, ute i Saltsjöbaden. Det var fantastiskt fina tider, och jag älskade att bo där, men samtidigt så känner jag varken någon saknad eller tillbakalängtan till staden. Jag trivdes superbra i Stockholm, men Västkusten är hemma för mig. Då och då är det dock härligt att ta tåget upp och strosa runt i ett par dagar, träffa de vänner man lämnat kvar där osv.
 
Glad kille på tåget. Fotocred till Fredrik, Nicholas farbror, som han alltid är lika glad att se (som ni ser här ovan).

Mammis

Underbar bild! <3

Svar: Visst är det! :) <3
Ella Sevieri