Power mom

Under tiden som Daniel nu haft fyra veckors semester, så har det hänt en hel del i Nicholas utveckling. I och med att han tar sig fram överallt, så kan jag inte lika lätt bara sätta honom någonstans och springa på toa, eller duscha, eller något annat som jag skulle behöva göra lite spontant. Det upptäckte jag nu när Daniel gick tillbaka till jobbet igen, att det var en väldigt stor skillnad att vara hemma med Nico innan semestern i jämförelse med nu efteråt. Men idag så har jag hunnit med så himla mycket, trots denna uveckling, jag har verkligen haft en riktig power-dag.
Jag har, förutom att ha hand om Nicholas hela dagen då, storstädat hela huset, tvättat, promenerat med vagnen, lämnat återvinningen, lekt och gungat med Nico på en lekplats inte långt härifrån, fixat med headern och designen här på bloggen, gjort storkok med pasta och köttfärssås till Nico, lagat middag, haft ett deeptalk-samtal med Jennifer, haft ett skype-samtal med min vän Frida som bor i Holland, skördat våra tomater som växer så fint i trädgården, haft en man här idag som har kollat in vårt värmesystem, och nu sitter jag här och bloggar. Sorry för världens längsta mening, men det känns verkligen som den här dagen har haft typ 20 timmar.
 
Har precis fått en välbehövlig massage av min fantastiska man, min ischiasnerv strejkar på som aldrig förr. Snart ska vi göra Nicholas sällskap i sovrummet, krypa ner under täcket och sova. Vi brukar alltid lägga oss runt nio, just för att Daniel går upp fem på mornarna, och Nicholas vaknar runt 6-7, sedan tycker jag det är himla mysigt att alltid somna tillsammans.
 
Bild från igår, när jag, Stina, Nicholas och Oscar var ute på äventyr.