Italiensk afton

 
Hej på er, hoppas att helgen varit fin. Jag och lillen har precis ätit frukost, han somnade sedan så gosigt i min famn och jag bar in honom till hans säng igen, han brukar sova en liten stund efter frukost. Sitter även här med världens mensvärk, något jag inte hade längtat efter. Den har ju hållit sig borta i drygt ett år, så när den nu kom tillbaka var jag kanske inte superglad. Men då vet man ju samtidigt att kroppen funkar som den ska, och nu när jag har slutat amma så kan jag ju kasta i mig en massa smärtstillande utan att "skada" någon annan än mig själv. Har inte vågat ta några piller under graviditeten eller amingen, just för den lilles skull. Vet dock att det är helt ok att ta alvedon, men jag har ändå för det mesta härdat ut istället.
 
Igår så firade vi Daniels kusin Anton som fyllt år. Jag har ju tidigare berättat att Daniels släkt är Italiensk, därav blir det en hel del Italienska delikatesser på familjemiddagar och kalas, även denna kväll, då hans mamma Anna stod för maten. Jag, som är superkräsen, äter inte allt för mycket av det, men huvudrätten, lasagne, är något som alltid går ner. Supergott! Nicholas fick också träffa hönor för första gången, då de har ett hönshus i trädgården, mycket spännande!
 
Idag väntar jag min mamma, mormor och morfar på besök till lunch. Jag ska göra köttbullar och stuvade makaroner, hur underskattat är inte det, såå gott. Lite senare ska jag även, tillsammans med min bror och hans Kajsa, hem till mamma och äta middag. Vi ska sedan gå igenom massa lådor som hon har, med grejer från när vi var små. Ska bli så roligt att kolla igenom allt och få resa tillbaka i tiden lite, ta en liten nostalgitripp så att säga. Hoppas ni andra också får en händelserik måndag, så hörs vi snart igen!
 
 

Mammis

Dina stuvade makaroner och köttbullar slår allt! <3

Svar: <3 <3 <3 <3
Ella Sevieri