Fem sanningar om mig

1. Jag är typ halvt blind utan mina linser.
Har haft linser sedan jag var 12-13 år gammal, och utan dem så ser jag i princip ingenting. Är närsynt och klarar mig inte utan linser alternativt glasögon. Då jag även har så stort synfel så blir allt på insidan av mina glasögon väldigt litet, så jag ser superrolig ut i glasögon, då ögonen blir så mycket mindre innanför glasen, därav så använder jag aldrig mina glasögon förutom i sängen. Hoppas inte Nicholas ärver min syn...
 
2. Jag svär alldeles för mycket.
Det är så himla fult att svära, och jag svär tyvärr alldeles för mycket, något jag verkligen måste sluta med nu då Nicholas snart börjar snappar upp det han hör. Jag är på tok för grov i mun och kan slänga ur mig ett "fan, helvete eller jävlar" som om det vore ett "oj, nej eller hjälp" alldeles för lätt. Så nu blir det avvänjning på hög nivå.
 
3. Jag avskyr kallprat.
Eller, jag är egentligen väldigt duktig på att kallprata då jag är väldigt social, men jag tycker egentligen att det är det tråkigaste som finns. Jag känner inget behov egentligen av att lära känna nya människor om det inte ger mig någonting eller kan se en långvarig relation med personen i fråga, därav har jag svårt för t.ex. att promenera bort till Öppna förskolan för att hänga med andra mammor och deras kids, då jag tycker det är så sjukt tråkigt att kallprata med folk jag faktiskt inte bryr mig om. En middag eller fika med nya människor är inga som helst problem, tvärtom väldigt roligt, men just det där att tvingas på att prata med någon man egentligen skiter fullständigt i, det undviker jag helst att fördriva min tid med.
 
4. Något mer jag avskyr är tidsoptimister.
Alltså jag får på riktigt ett inre nervsammanbrott när folk är sena, speciellt folk som nonchalant är sena mest hela tiden. Därav får jag ett stressammanbrott när jag själv tror att jag kan bli sen till något, alltså verkligen en inre panik. Jag är helst 5-10 min tidig till allting, då jag är livrädd för att något ska gå snett på vägen. Jag tycker det är så oerhört respektlöst att vara sen till något eller någon som faktiskt ger dig sin tid, dock så är det något jag vet att jag måste chilla med, då det finns en hel del tidsoptimister där ute, även i min närhet.
 
5. Jag är superkräsen när det kommer till mat.
Alltså det här är så jobbigt, och jag önskar verkligen att mina smaklökar vore annorlunda, men det finns en hel del mat som jag verkligen inte tycker om, till och med mat som jag inte kan äta. Lax till exempel, det kan jag inte äta, får kväljningar bara av doften. Fisk i allmänhet är ingenting jag skulle laga till mig själv alls, inte heller potatis eller rotfrukter. Ta typ allt som är onyttigt, det gillar jag. Ju mer grädde det är i såsen, desto mer älskar jag det. Pizza, tacos, pasta och vitt bröd är typ det bästa jag vet. Jag älskar mat, det är en av mina stora passioner här i livet, men ju nyttigare det blir, detso mer vrider sig magen på mig när jag äter det. Sjukt tråkigt.

Angelica Wåhlin

Vad intressant att få veta lite mer om dig! :)

Svar: Vad roligt! :)
Ella Sevieri

Mammis

<3<3<3

Svar: <3<3<3
Ella Sevieri