Amning avslutad

God förmiddag! Hoppas att er helg varit fin och att er måndag börjat på allra bäst sätt.
Jag sitter just nu och sjunger med i gamla Madonna-låtar från albumet Ray of Light, bland de första albumen jag någonsin ägt, det absolut allra första albumet jag fick var Spice Girls Spice. Det var tider det, Madonna, Spice Girls och Blümchen stod högst upp på idollistan.
 
Här hemma är det mer eller mindre sjukstuga, lilleman är snorig och vi andra är lite småsega, vilket vi varit ett tag nu, men ingenting har egentligen brutit ut. Jag har officiellt slutat amma nu, vilket känns lite halvsorgligt faktiskt, men ändå skönt att nedtrappningen gick så bra. Jag har kunnat amma helt löjligt lätt sedan han kom ut, och det har aldrig varit några problem alls under vägen, har mer känts som att jag har haft mjölk till halva området, om man nu får säga så. Jag hoppas att det, om vi får ett till barn i framtiden, kommer vara lika lätt nästa gång. Vi håller också på att vänja Nicholas vid att inte äta nattamat, något som olyckligt nog krockade med att han nu även blev förkyld, men vi kämpar på nu under Daniels sista semestervecka.
 
Det ser ut som att vår tropiska sommar är ett minne blott, men som vi njutit av den medan den varade. Perfekt sommar att vara mammaledig på om ni frågar mig. Nicholas älskar att bada i havet och simma/gå runt i sin badstol, vatten är nog bland det bästa han vet, efter mat såklart.
 
Nicholas favoritsyssla, badandes i sin uppblåsbara badstol, han är så lycklig i den.
(Han hade även en solhatt på sig, för er som nästan satte hjärtat i halsgropen.)

Mammis

Mormors hjärta, så fin bild! <3

Svar: <3 <3 <3
Ella Sevieri