Välkomnar våren

Hej allihop, hoppas att ni har haft en fin vecka hittills.
 
Jag har nyss kommit ut från en riktigt lång och skön dusch, med all inclusive. All inclusive är för mig hårinpackning och renrakning av hela kroppen. Man känner sig nästan pånyttfödd efter en sådan dusch, i alla fall gör jag det. Jag har sådan tur som har en så himla snäll bebis, jag har fått höra på flera håll att "när jag får bebis, så kommer minsann jag inte ha tid till annat än att amma och byta blöjor". Bullshit. Jag antar att jag har tur som har en bebis som inte kräver speciellt mycket, som somnar lätt och som äter max 10 min åt gången, var tredje/fjärde timma - dagtid. Jag ljuger om jag säger att jag inte har tid till att t.ex. svara på ett samtal eller skriva ett sms. För tid, det har jag, dock råder det brist på annat, som ork och hjärnkapacitet. Jag antar att det är amningen som tar all ork från kroppen, och likaså minnet (hjärnkapaciteten). Jag har seriöst minne som en guldfisk, kommer inte ihåg något som någon säger till mig.
 
Som ni ser så har jag idag även hunnit med att fota och göra om headern i bloggen, var på tiden tycker jag. Är inte hundra procent nöjd med den, men den får duga tillsvidare. Nu ska vi strax iväg på middag hos Fredrik och Michaela, det blir även spelkväll för hela slanten. 
 
Imorgon ska vi fira in plusgraderna och vårvädret genom att ta ut utemöblerna och städa garaget. Det ska bli så himla skönt att få ut allting på altanen igen, den ser väldigt kall och tom ut nu när det inte är något på den.
 
Önskar er alla en riktigt härlig helg i vårvädret!
 

Mammis

Fin header!

Svar: Tack <3
Ella Sevieri

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Alltså skoooorna! Så FINA 😍

Svar: Tack, jag älskar dem! :)
Ella Sevieri