Måndag igen

God förmiddag! Hoppas att helgen varit lika underbar för er som för mig, vilket väder va?! Här i Onsala har det varit 15 grader som varmast, helt magiskt. Vi tog ut alla utemöblerna i lördags, så igår eftermiddag myste vi i soffan på altanen och bara njöt av solen. Vi hann även med en sväng till Daniels farfars grav, Nicholas är ju döpt efter honom, Franco, i andranamn. Vi planterade nya blommor och fräschade upp graven. Vi hann även med en glass på torget i Kungsbacka innan vi begav oss hemåt och solen på altanen.
 
Idag blir det en minst lika intensiv dag som igår, då jag och mamma först ska till BVC med lillen. Vi har inte varit där på tre veckor nu och det ska bli riktigt spännande och se hur mycket han har växt. Lite senare ska jag till tandläkaren och efter det så ska jag, mamma och min bror ut och äta på Esters. Som sagt, en intensiv men trevlig dag, om man bortser från tandläkarbesöket då..
 
Klickade precis hem en födelsedagspresent till min bestie Jennifer från RUM21, passade även då på att klicka hem två stycken gråa bubble-tallrikar från Mateus, tycker de är så fina. Dock så är det 2-3 veckors leveranstid på dem överallt, så jag får vänta lite med att njuta av dem. Födelsedagspresenten beställde jag för att jag i nästa vecka ska åka upp till Stockholm och bo hos henne ett par dagar, jag och Nicholas ska ut på vår första resa. Det ska bli väldigt spännande att resa med honom och så himla mysigt att spendera några dagar med Jennifer. Som tur är så har jag min svärfar med mig på tåget upp och ner, tycker det är lite skrämmande att resa själv med honom när han än så länge är såhär liten, så då ställde Daniels pappa upp och gör mig sällskap under resans gång. Han jobbar i Stockholm under vardagarna och kunde denna gången anpassa sina resor så att de passar de dagarna jag ska upp, vilket är väldigt uppskattat från min sida.
 
Önskar er alla en härlig måndag och en början på en fin vecka!
 
 Lördagsscones, bakade av min fantastiska man.