Två blir tre

Hej allihopa, typ fyra månader senare. Fyra månader senare av en skälig anledning, för en gångs skull.
Vi väntar nämligen tillökning i familjen, en liten kille. Om allt går som planerat så blir vi tre i januari!
Vi är så himla lyckliga över det här, och har varit det från start, dock så har jag mått riktigt jävla kasst, rent ut sagt. De första tre månaderna mådde jag illa från morgon till kväll, för att inte tala om den ofantliga tröttheten och migränanfallen flera gånger i veckan. Efter fjärde månaden så släppte det mesta, nu är jag bara trött - typ hela tiden. Men nu kan jag äntligen njuta för första gången av min lilla bula på magen, som det rör sig i titt som tätt. Jag har - på riktigt - inte öppnat min dator på fyra månader, där av har jag inte heller haft ork till att titta in här. Men nu så är jag riktigt taggad på en betydligt mer energirik höst och en mer kontinuerlig uppdatering här på bloggen.
 
Jag hoppas att ni, som faktiskt fortfarande tittar in här varje dag, mår bra, och att ni haft en fantastisk sommar. Jag har själv, förutom mitt mående, haft en fin sommar. Mitt i all babylycka gick en vän till mig bort, vilket har satt sina spår den här sommaren. Jag känner att den värsta sorgen har landat lite, även om den aldrig kommer göra det helt, så lever jag nu vidare för henne.
 
Jag lever vidare för henne, för mina nära och kära, för min högt älskade man och för våran kommande lilla kille. Jag känner att jag är så tacksam för livet, för de jag har nära, för att jag är där jag är i livet och för allt jag åstadkommit hittills. 
 
 
 

Sanna

Återigen - STORT STORT GRATTIS till er fina människor!
Blev så oerhört glad att se att du är tillbaka, har snokat mycket härinne och på Instagram. Du är så vacker!

Och jag beklagar verkligen sorgen kring din vän.

Svar: Finaste Sanna!! Vad gullig du är, tusen tusen tack! Himla kul att få tillbaka inspirationen igen, och framför allt orken. Du är fin!!!
Tack snälla för dina fina ord.
Ella Sevieri

Mammis

Välkommen tillbaka hjärtat! :)

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI