Förkylningstider

God kväll. Hoppas att ni haft en fin start på veckan. Själv känner jag mig lite halvkass idag, går en hel del sjukdomar på jobbet just nu och jag känner att med mitt immunförsvar så dröjer det väl inte länge förrän jag åker på det jag med. Kände mig lite febrig och hängig igår eftermiddag, låg till sängs hela kvällen och sträckkollade årets Paradise Hotel. Dock så vaknade jag upp betydligt piggare i morse, som tur var, men under slutet på dagen idag på jobbet så mådde jag lite sämre igen. Så jag håller tummarna för att jag inte blir sämre bara, så ska jag nog kunna rida ut det här lilla viruset på bästa sätt.
 
Är inte den som klarar av att ligga hemma sjuk och inte göra någonting, jag vill gärna till jobbet hur dåligt jag än mår, även om det inte funkar alla gånger. Jag är lite av en jobbnarkoman på det sättet att jag längtar tillbaka till jobbet om jag varit ifrån det för länge. Nu under sista veckan under semestern så kände jag att jag inte klarade en enda dag till ledigt, utan ville bara tillbaka till jobbet för att göra nytta igen. Det är självklart även för att jag trivs så himla bra på mitt jobb, med mitt team och mina kollegor och chefer. 
 
Så nej, det blir ingen sjukdomsresa här inte, ska strax krypa ner i sängen och sova mig frisk. Hoppas att alla får en fortsatt härlig måndag, och att ni lyckats hålla er friska i dessa förkylningstider. Sjuka eller ej, här kommer även två nya favoriter från Darin, helt lagom mysiga låtar.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI