Olympus pen e-pl8

I födelsedagspresent, nu i somras, så fick jag av min fantastiska man kameran nedan. En kamera jag verkligen suktat efter sedan den kom ut sent i våras. Jag har ju tidigare kört med Olympus e-p5, och varit supernöjd med den, så när uppgraderingen kom ut i form av pen e-pl8 så blev det en självklarhet för mig att uppgradera mig med denna. Den är bättre på alla sätt som går egentligen, samt att skärmen även är en "selfie" skärm som går att vända enligt bilden nedan. Inte för att jag egentligen tror att jag kommer använda denna funktionen särskilt mycket, men ändå en smart sak att bygga in, då de endast haft denna funktionen i deras lite billigare och "sämre" modeller innan. Fantastiskt bra kamera i alla fall som jag nu har hunnit skaffat mig tre objektiv till, ett macro, ett portträttobjektiv och pancake-objektivet nedan. Det som jag uppskattar mest med kameran är att den har wifi, och att jag med hjälp av min mobil kan ta foton från långt håll. Jag ser alltså kameraskärmen i mobilen, och kan zooma och fota med hjälp av den. Så smidigt om man vill ta selfies eller outfit bilder, om ens partner inte ställer upp som fotograf såklart. Ett extra plus är såklart även att kameran är himla vacker att kolla på.
 

Felicia

ååh, vill också ha !

Svar: Köp köp köp :) !
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI