Mitt favoritobjektiv

Jag har ju tidigare skrivit om min kamera, som jag är himla förtjust i, idag tänkte jag även tipsa om mitt favoritobjektiv - OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8. Av de objektiv jag har i min samling så är det här det objektivet jag använder mig mest av. Det är ett porträttobjektiv med fokus på djup och oskärpa. Det ger en superfin bakgrundsoskärpa, och en fantastisk skärpa på det objekt du siktat in din fokus på. Passar utmärkt för porträttbilder men även till vardagsbilder där du vill fokusera på på en sak men låta resten förbli suddigt. Just det här objektivet är inte heller jättedyrt, utan blir ditt för runt 3000 kr.
 
Bilder tagna med objektivet M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8, dock är bilderna grovt förminskade för att få plats här, och har därför tappat en hel del detaljer och framförallt skärpa, men man ser tydligt oskärpan i bakgrunden.

Felicia

tack för tipset :D

Mammis

Min vackra dotter! <3

Svar: <3 <3 <3
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI