Med fokus på håret

I sommar har jag sparat ut håret, samt att jag har äntligen fått tillbaka min riktiga hårfärg. Är lite trött för stunden på att färga utväxten hela tiden, typ en gång i månaden, då jag alltid haft en mörkare färg än vad min riktiga hårfärg är. Så med hjälp av min fantastiska frisör Sara på Studio 93 så har vi nu fått till min riktiga hårfärg samt slängt i några ljusa ombre-slingor för att liva upp det lite. Är så himla nöjd, och hoppas att jag kan låta bli att färga håret något mer nu, på ett bra tag. Håret är dock lite torrt nu efter senaste Grekland-resan, men jag hoppas att ett par inpackningar kan liva upp det med tiden.
 
Kör fortfarande mitt fantastiska schampo från Redken, Scalp relief oil detox. Bästa schampor för lätt fett hår. Förut var jag tvungen till att tvätta håret varannan dag, max, nu kan jag gå tre-fyra dagar utan att tvätta det. Helt underbart! Kan ju även vara alla hormoner i kroppen som påverkar att håret inte längre är så oljigt, då min hårkvalitet blivit helt fantastisk efter jag blivit gravid. Mycket tjockare och som sagt, inte alls lika oljigt. Får väl njuta så länge det varar, det sägs ju att det blir helt tvärtom när barnet är fött och att man till och med kan tappa håret medan man ammar.
 

jennifer

Vackrast <3

Svar: Tusen tack finaste! <3
Ella Sevieri

Amanda

Gud va vacker du är!

Svar: Tack snälla, fina du!
Ella Sevieri

Mammis

Denna hårfärgen klär dig verkligen! <3

Svar: Tack mammis! <3
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI