Hymn for the weekend

God eftermiddag på er, hoppas allt är bra med er. Efter - på riktigt - 6 dagar sängliggandes, så är jag nu äntligen på fötterna igen. Ett av mina sista inlägg innan jag föll ner i feberfrossan handlade ju just om att jag inte tänkte bli sjuk, och tji fick jag.. Har legat helt apatisk med hög feber, igensvullen hals och bihåleinflammation hela veckan. Igår tog jag mig äntligen upp igen och iväg till jobbet, frihet! Känns som alla är sjuka nu, och antar att mitt immunförsvar är lägre än lägst just nu, så jag hoppas att det här var enda gången under hela graviditeten som jag behövde vara såhär sjuk.
 
Idag har vi varit uppe med tuppen, tagit in alla utemöbler och rensat här hemma. Snart ska jag in i duschen en sväng för att sedan åka vidare på kräftskiva hos pappsen. Ska bli väldigt mysigt - och gott! 
Önskar er alla en trevlig kväll, så hörs vi snart igen.
 

Josefin

Usch vad tråkigt att vara sjuk! Skönt att du är på bättringsvägen! :)

Svar: Tack snälla! :) Väldigt skönt att vara på g igen!
Ella Sevieri

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI